søndag 4. september 2011

Landart på VG2

Me skulle lage landart på skolen.. Vi gjekk gjennom powerpoint presentasjon før vi gikk ned til en plass ved skolen for å bli delt i grupper (= Landart står for å bygge/lage av alt som naturen kan by på.. Ikke tillatt med materialer som vikletråd og diverse.. Naturen skulle ta det som du har laget tilbake og da blir det ikke noe søppel når man bruker det naturen har og by.. Litt kort om det..Vi ble delt inn i grupper ,, jeg kom på gruppe med Tonje og ei fra interiør klassen husker ikke helt navnet :/

Planen: det var og flette alt som vi fant av blader, blomster og greiner.. Så etter vi fletta alt skulle vi forme det som en sirkel og lage noe ut av det og prøve bruke kontraster med farger.. Til å med og få en struktur på det..
Men vi fant ut det tok for lang tid så vi tenkte på en ny ide. Da kom vi opp med å lage en stjerne av greine og   bruke det vi hadde til å putte inni.. Greiner nær kanten med blader oppe for å lage det litt fint, da tok vi gress og hev i midten.. Laget en sirkel i midten av stjernen puttet noen fine hvite blommer inni med pynt rundt dem... Til slutt heiv vi bær som ligg oppå gresset for å putte litt farger i det..


Her ble våres resultat på den endelige stjerna :Alle bildene er tatt av meg..
- Anitra Therese - 

1 kommentarer:

Blomstertua sa...

Et fint arbeid og mange fine bilder du har. Flott det med sjøen i bakgrunnen:))

Legg inn en kommentar