søndag 23. oktober 2011

Hatt/hodeplagg Oppgave...

Den Torsdag og Fredagen (6 og 7. Oktober) skulle vi lage "hatt/"hodeplagg".. Vi var delt inn i grupper på denne oppgaven.. Jeg var med Camilla på dette arbeidet.. Alle gruppene i klassen fikk hver sitt dukkehode/frisørhode så vi lånte hos frisørlinja på Godalen ;)
Meg og Camilla mumlet lenge om hva vi ville ha på hode, for det måtte være noe så vi kunne ta av og på..
Om det skulle være en hatt, et panneband, en lue eller en hårbøyle.. Til slutt vi bestemte hos for hårbøyle og vi satte oss ned og begynte å tegne ulike skisser, til slutt så skulle vi velge 1 skisse til å utvikle arbeidet med.. Vi valgte 2 skisser som vi ville kombinere og fikk det godkjent av Inger ;)
Her har du alle skissene så vi laget:Jeg har flere skisser men blir for mye bilder til å legge ut her siden jeg ikke kan lage kollasj.. Når jeg får det til å funke igjen så skal jeg få endret dette her med en gang ;) og putte resten av skissene vi hadde..
Vi presenterte de 2 skissene på hvordan vi hadde planlagt med å lage dette... Inger godkjente oss men ble masse endringer underveis, det ble ingenting likt skissene hele tatt.. Vi planla med å bruke sånn tråd greie som er underlaget til hårbøylen/produktet våres... Vi fikk en vase med materialer som Inger hadde satt sammen så vi skulle bruke..
Her har du bilder av materialer som vi hadde og brukte:


dette brukte vi til underlaget av produktet..
Vi satte underlaget på hodet så begynte vi å teste ut ideer på hvordan vi skulle ha/feste det på underlaget som skulle være hårbøyle.. Prøvde å gå etter skissene men gikk ikke så bra så vi endret hele planlegging, og heller testet ut med ulike materialer på hvordan vi ville ha det....
Her har du noen bilder av planleggingen og ideene våres:

Alle disse bildene over denne skrifta er tatt av meg... 
Dette er hva vi gjorde på Torsdagen som Camilla skulle prøve gjøre på Fredagen.. Jeg var ikke da siden jeg hadde tatt meg fri for noen ulike grunner.. Så isteden for meg på Fredagen så var Tonje med på resten av det vi hadde startet på... Skal vise noen bilder fra resultatet som da er tatt ifra Tonje sin blogg.. Resultatet var helt annerledes enn jeg hadde trudd ble forandret igjen fra der meg og Camilla slapp av.. Men jeg synes det ble stilig og kreativt likte det veldig godt..
Bilder av resultatet:
Skissen til Camilla..
Jeg hadde ikke bilder av resultatet så jeg låner dem fra Tonje sin blogg.. Her ser du Camilla har laget en skisse etter ferdig med arbeidet for å lage en skisse som viser hvordan produktet til slutt ble ;)
Her har de jobbet med: Lys og mørk kontrast, matt og glatt overflater, rette og urette linjer.. De har jobbet mye med FLOF på arbeidet sitt.. 

Egenvurdering:
Jeg synes denne oppgaven var vanskelig.. For vi skulle prøve å
bruke mest organisk materialer og minst av botaniske materialer..
Var vanskelig og komme i gang og komme til enighet siden vi var i en gruppe..
Var knall kjekt når vi første kom igang.. Prøvde å bruke en del av 
materiale som vi hadde blitt utdelt for å lage det kreativt..
Tonje og Camilla har gjort en bra jobb med sluttresultatet de skal de ha masse
ros og komplimenter for.. Jeg likte det veldig godt det de har gjort og
jobbet mye med FLOF det er jo positivt.. Bra jobba ;)

-Anitra Therese-

1 kommentarer:

Blomstertua sa...

Flott:)) mange fine bilder

Legg inn en kommentar