søndag 23. oktober 2011

Formal Bukett..

På en Torsdag og Fredag (29-30. September) skulle vi ha fokus på formal stilform, med bukett og dekorasjoner.. Så ut av dette skulle vi lage en formal bukett..

Ble mye endringer underveis på dette prosjektet siden det ikke skulle bli dekorativ.. Jeg laget en del skisser og halvparten av de ble for dekorativ så jeg måtte endre dem så de ikke ble dekorativ.. Ville ikke bruke så mye materialer for dette skulle være enkelt og ikke dekorativ, ville jobbe litt i høyden men resultatet ble ikke oppe i høyden.. Da jobbet jeg mest nede med få materialer.. Måtte gjøre om masse mens jeg holdet på med buketten siden den hele tiden ble for dekorativ så til slutt laga jeg en ny og ble mye bedre og ble en formal bukett.. Lærte mye om dette og spesielt innen FLOF med å bruke dette i arbeidet.. Viktig å tenke enkelt, konkrete bevegelser, former, farger, proporsjoner, optisk balanse og rom/luft.. 


Her har du skissene mine, prøvde å lage en kollasj med Picasa men det er noe galt med det siden det gikk å lage det men ikke å lagre det innpå pcen min.. Så jeg må slenge alle ut etter hverandre og blir en litt lang rekke til jeg får fiksa det en annen dag ;)

Formal

Formal

For dekorativ.

For dekorativ.

For dekorativ.

Har ikke bilder av ferdige resultatet siden jeg ikke var på skolen på Fredagen, da hadde de plukket min ifra hverandre hehe.. Men den ble ikke så verst da ;)

Egenvurdering:
Jeg synes formal stilform var en vanskelig oppgave med det første,
fordi det er så mye du kan gjøre på arbeidet men samtidig er det veldig mye du ikke kan gjøre 
på arbeidet ditt i formal stilform. Det er mye man må tenke på,
også skal man kunne forklare hvordan/hvorfor/tar de ulike valgene.
Alle bildene ble tatt av meg..
-Anitra Therese-

1 kommentarer:

Blomstertua sa...

Flott, Anitra:) Bloggen din er kjempefin

Legg inn en kommentar