søndag 18. september 2011

Rosekule og Bukett...

I dag laget vi alle en rosekule, der man tok roseblader og la på oasis kule.. Surret rundt buljongtråd for å feste bladene med..
Jeg har ikke noe bilde av rosekula min,, jeg glemte det..
Skulle bruke LITT buljongtråd med endte at brukte masse for det ikke skulle sprette opp igjen.... Måtte ikke ta for stramt på grunn av rosebladene men fast og godt.. Hos meg spratt det bare opp igjen.. Tok et blad på min i slutten istedet for å bruke Hortensia blader som andre gjorde..
Disse rosekule er fine å bruke sammen med dekorasjoner ..

Når jeg var ferdig med roseballen så skulle jeg lage underlag til bukett,, visste ikke at jeg måtte ha en skisse for å lage den.. Så jeg kom bare på noe i hodet og fikk en skisse ide der og begynte lage underlaget..
Jeg brukte lilla aluminiums tråd, jeg surret den rundt på et sånn glass husker ikke hva det heter.. Så klemte jeg ned alle løkkene så etter det flettet jeg løkkene ilag så det ble til en rund fin form..
Etter det puttet jeg Oliven blader og surret rundt 2 Flexi gress..

Da var jeg i gang med buketten da.. Fant det meste av grønt og blomster jeg ville bruke i buketten og gikk underveis mens jeg laga den for å putte i mer i den "lille" butikken våres.. Prøvd å brukt litt rødt, oransje og litt rosa blomster for å prøve få det som høststemning.. 
Blomstene jeg brukte var: Roser, germini, nelliker, sedum, salal, pistasj, limonium og alchemilla (marikåpe)..

Når jeg hadde satt sammen buketten så puttet jeg på underlaget og binda den.. Så pyntet jeg med lilla vikletråd for å framheve det lilla underlaget i det grønne.. 
Slik ble resultatet:

Ble veldig fornøyd med resultatet av buketten min.. Den ble til og med solgt før jeg hele tatt ble ferdig hehe det synes jeg var kjempe kjekt =) Så måtte vi lage en bukett til når vi ble ferdig med den første..
Prisen på denne buketten:
2 Roser: 18 ,-
2 Germini: 20 ,-
2 Nelliker: 15 ,-
3 Sedum: 15 ,-
5 Salal: 10 ,-
1 Pistasj: 3 ,-
Limonium og Alchemilla: 4 ,-
Konstruksjon: 30 ,-
115Kr

1 bilde av den andre buketten jeg laga:
Alle bildene ble tatt av meg... 
-Anitra Therese-

2 kommentarer:

Blomstertua sa...

Ser du ahr endret mal på bloggen, den er riktig fin. Fine bildekollasjer du har laget og god tekst:))

Else - Jorun sa...

:) SÅ flott en bukett :D Du er kjempeflink Anitra :D

Legg inn en kommentar